Forssan seudun Kotitalousopettajat ry (1972)

Forssan seudun Kotitalousopettajat ry:n kotipaikka on Forssa. Yhdistyksen tarkoituksena on toimia yhdyssiteenä Forssan seudulla asuvien jäsenten kesken ja edistää kotitalousalan osaamista. Forssan seudun Kotitalousopettajat ry. kuuluu Kotitalousopettajien liitto ry:hyn.

Yhdistykseen kuuluu jäseniä Forssasta, Tammelasta, Lopelta, Ypäjältä, Somerolta ja Salosta. Varsinaisiksi jäseniksi voivat liittyä kotitalousopettajat, kotitalousopettajan koulutuksen suorittaneet henkilöt, muuten kotitalousopettajan pätevyyden hankkineet sekä opiskelijajäseniksi alan opiskelijat. Yhdistys voi kutsua kunniajäseniksi henkilöitä, jotka ovat ansiokkaasti toimineet yhdistyksen ja sen tarkoitusperien hyväksi.

Yhdistys järjestää jäsenistölle tutustumiskäyntejä alueen eri kohteisiin, opintomatkoja, retkiä ja kokouksia. Edistää täydennyskoulutusta, tekee aloitteita ja kannanottoja liiton ehdotuksesta sekä pitää yhteyttä muihin kotitalousopettajayhdistyksiin sekä yhteistyötahoihin.

Yhdistyksen jäsenmäärä on 24, joista kunniajäseniä 3. ( v. 2020)


Yhteystiedot

puheenjohtajasihteeri

Hallituksen jäsenet


Anna-Kaarina Niittylä
niittyla.annakaarina (at) gmail.com
050 5205049

Tiina Teperi
tiina.teperi (at) edu.forssa.fi

Heli Urmas-Veikkolin, vpj.

Satu Tienhaara, rahastonhoitaja

Marita Nokka

Sonja Vuorenpää

Varajäsenet:

Marja Korko

Riitta Sarvilinna

Tiina Teperi


Uutiset ja tapahtumat

Tulevaa toimintaa

Korona-aika on hiljentänyt toimintaamme. Kesän lomailemme. Syksystä käynnistelemme toimintaa uudella innolla. Suunnitteilla on elokuussa vierailukäynti Sarkamuseoon Loimaalle ruoka-aiheisiin näyttelyihin tutustumaan. Lisäksi syksymmällä on suunnitteilla vierailukäynti LUKE:lle eli Luonnonvarakeskukseen Jokioisille. Pikkujouluaiheinen…


Muistoja menneistä tapahtumista