Lappeenrannan Kotitalousopettajat ry (1949)

Lappeenrannan Kotitalousopettajat ry on perustettu 1949, joten yhdistys juhlii jo 70-vuotista taivaltaan vuonna 2019. Yhdistyksen jäsenet ovat pääosin Lappeenrannasta ja sen lähikunnista. Pienessä yhdistyksessämme oli 15 jäsentä vuoden 2016 lopussa.

Yhdistyksen tarkoituksena on toimia yhdyssiteenä Lappeenrannan seudulla asuvien jäsenten kesken ja edistää kotitalousalan osaamista. Yhdistys toteuttaa tarkoitustaan järjestämällä kokouksia, retkiä, opintomatkoja ja juhlia, edistämällä täydennyskoulutusta, tekemällä aloitteita ja kannanottoja sekä pitämällä yhteyttä toiminnan kannalta tärkeisiin järjestöihin ja muihin tahoihin. Yhdistyksen vuosikokous järjestetään vuosittain maaliskuun loppuun mennessä.

Yhdistyksen varsinaisiksi jäseniksi voivat liittyä kotitalousopettajat, kotitalousopettajan koulutuksen suorittaneet kasvatustieteen kandidaatit tai maisterit, alan ammatillisen opettajankoulutuksen suorittaneet henkilöt, muuten kotitalousopettajan pätevyyden hankkineet sekä kasvatustieteen maisterit, jotka ovat suorittaneet kotitaloustieteen koulutuksen ilman opettajakoulutusta ja opiskelijajäseniksi alan opiskelijat. Jäseneksi liittyminen tapahtuu Kotitalousopettajien liiton internet-sivujen kautta. Yhdistyksen jäsenmaksun suuruus on 10 €/vuosi. Yhdistyksen jäsenmaksu kerätään yhdessä Kotitalousopettajien liiton jäsenmaksun kanssa vuosittain helmikuussa. Jäsenet saavat jäsenetuna Kotitalous-lehden vuosikerran. Jos jäsenmaksusta ilmenee ongelmia tai Kotitalous-lehti ei saavu totuttuun tapaan, voi ottaa yhteyttä Kotitalousopettajien liittoon (kotitalousopettajien.liitto(at)kolumbus.fi).

Halutessasi liittyä yhdistyksen sähköpostilistalle tai sinulla on muuta yhdistyksen toimintaan liittyvää asiaa, ota yhteyttä yhdistyksen hallituksen jäseniin.


Yhteystiedot

sihteeri

Merja Hämäläinen
mehamala@gmail.com


Uutiset ja tapahtumat

Valitettavasti mitään ei löytynyt.