Hämeenlinnan seudun Kotitalousopettajat ry (1958)

Tervetuloa mukaan Hämeenlinnan seudun kotitalousopettajien yhdistyksen toimintaan! Yhdistyksen tarkoituksena on toimia yhdyssiteenä Hämeenlinnan seudulla asuvien jäsenten kesken ja edistää kotitalousalan osaamista.

Yhdistyksen varsinaisiksi jäseniksi voivat liittyä kotitalousopettajat, kotitalousopettajan koulutuksen suorittaneet kasvatustieteen kandidaatit tai maisterit, alan ammatillisen opettajankoulutuksen suorittaneet henkilöt, muuten kotitalousopettajan pätevyyden hankkineet sekä kasvatustieteen maisterit, jotka ovat suorittaneet kotitaloustieteen koulutuksen ilman opettajakoulutusta. Opiskelijajäseniksi voivat liittyä alan opiskelijat. Lisäksi yhdistys voi kutsua kunniajäseniksi henkilöitä, jotka ovat ansiokkaasti toimineet yhdistyksen ja sen tarkoitusperien hyväksi.

Yhdistys järjestää tapaamisia, koulutuksia ja kokouksia. Yhdistys edistää täydennyskoulutusta, tekee aloitteita ja kannanottoja sekä pitää yhteyttä toiminnan kannalta tärkeisiin järjestöihin ja muihin tahoihin.

Hämeenlinnan Seudun Kotitalousopettajat ry perustettiin Hämeenlinnassa vuonna 1958. Yhdistyksen kotipaikka on Hämeenlinna. Vuoden 2020 lopussa jäseniä oli 46. Jäsenet ovat Hämeenlinnan, Janakkalan, Hattulan, Riihimäen, Lopen ja Hyvinkään alueilta. Yhdistys on pieni, mutta aktiivinen. Yhteisissä riennoissa on mukana usein neljäsosa koko jäsenistöstä.

Jäseneksi liittyminen tapahtuu Kotitalousopettajien liiton internet-sivujen kautta. Yhdistyksen jäsenmaksu on 10€/vuosi, jonka lisäksi maksetaan Kotitalousopettajien liiton jäsenmaksu.


Yhteystiedot

puheenjohtaja


sihteeri


Tapahtumat

Stailausta vaateliikkeessä 1.12.2021

Piipahdamme Hämeenlinnassa vaateliike Jasmiinassa keskiviikkona 1.12. klo 17.30 alkaen (Hallituskatu 24, Hämeenlinna). Tarjolla on pientä syötävää, tutustumista muotitrendeihin, vinkkejä pukeutumiseen sekä stailausta. Mahdollisista ostoksista voi saada alennusta ja illan ajaksi…

Tapahtumia: Hämeenlinnan kaupunginteatteri 11.11.2021

Järjestämme teatteri-illan Hämeenlinnan kaupunginteatteriin torstaina 11.11. klo 19.00. Näytelmänä on Herman Kochin menestysromaanin pohjalta dramatisoitu ”Illallinen”. Omavastuu teatterilipusta yhdistyksen jäsenille on 12 e. Ota teatteriin mukaan tasaraha käteisellä. Ilmoittaudu mukaan viimeistään…

Tapahtumia syksyllä 2021

Koronatilanteen salliessa pyrimme järjestämään taas syksyllä 2021 tapaamisia kasvokkain. Syyskuussa on tarkoitus tavata ajankohtaisten koulumaailman kuulumisten tiimoilta. Marraskuussa on suunnitelmissa järjestää jäsenillemme stailausta jossakin vaateliikkeessä. Seuraa yhdistyksen viestintää sähköpostin ja…