Lahden Kotitalousopettajat ry (1953)

Yhdistyksen tarkoituksena on toimia yhdyssiteenä Lahdessa ja sen lähialueilla asuvien tai työssäkäyvien jäsenten kesken ja edistää kotitalousalan osaamista. Yhdistys järjestää kokouksia, retkiä, opintomatkoja ja juhlia, edistää täydennyskoulutusta, tekee aloitteita ja kannanottoja sekä pitää yhteyttä toiminnan kannalta tärkeisiin järjestöihin ja muihin tahoihin.

Yhdistyksen varsinaisiksi jäseniksi voivat liittyä kotitalousopettajat, kotitalousopettajan koulutuksen suorittaneet kasvatustieteen kandidaatit tai maisterit, alan ammatillisen opettajankoulutuksen suorittaneet henkilöt, muuten kotitalousopettajan pätevyyden hankkineet sekä kasvatustieteen maisterit, jotka ovat suorittaneet kotitaloustieteen koulutuksen ilman opettajakoulutusta. Opiskelijajäseniksi voivat liittyä alan opiskelijat.

Yhdistyksen jäsenmaksun suuruus on 13 €/vuosi, opiskelijoilta ja eläkeläisiltä 6,50 €/vuosi. Yhdistyksen jäsenmaksu kerätään yhdessä Kotitalousopettajien liiton jäsenmaksun kanssa. Jäseneksi liittyminen tapahtuu Kotitalousopettajien liiton internet-sivujen kautta.

Yhdistyksen tapahtumista viestitään jäsenille sähköpostitse. Huolehdithan siis, että sähköpostitietosi ovat ajan tasalla. Mikäli sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä yhdistyksen sihteeriin.

Tervetuloa mukaan Lahden kotitalousopettajien yhdistyksen toimintaan!


Yhteystiedot

puheenjohtaja


sihteeri


Uutiset ja tulevat tapahtumat

Valitettavasti mitään ei löytynyt.