Imatran seudun Kotitalousopettajat ry (1970)

Imatran seudun kotitalousopettajat ry. on perustettu 1970. Jäseniä meillä oli vuoden 2020 lopulla 24. Kunniajäsenemme on Kirsti Poutanen.

Yhdistyksemme toimii yhdyssiteenä Imatran seudulla asuvien jäsenten kesken ja edistää kotitalousalan osaamista. Yhdistys järjestää kokouksia, erilaista virkistystä ja täydennyskoulutusta. Kokoonnumme useita kertoja vuodessa ja teemme yhteistyötä lähialueen muiden yhdistysten kanssa.

Yhdistyksen varsinaisiksi jäseniksi voivat liittyä kotitalousopettajat, kotitalousopettajan koulutuksen suorittaneet kasvatustieteen kandidaatit tai maisterit, alan ammatillisen opettajankoulutuksen suorittaneet henkilöt, muuten kotitalousopettajan pätevyyden hankkineet sekä kasvatustieteen maisterit, jotka ovat suorittaneet kotitaloustieteen koulutuksen ilman opettajakoulutusta ja opiskelijajäseniksi alan opiskelijat. Jäseneksi liittyminen tapahtuu Kotitalousopettajien liiton internet-sivujen kautta. Yhdistyksen jäsenmaksu kerätään yhdessä Kotitalousopettajien liiton jäsenmaksun kanssa vuosittain helmikuussa.

Yhdistyksen jäseniin pidetään yhteyttä sähköpostitse ja puhelimitse.

Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme.


Yhdistyksen historiaa

Yhdistyksellämme on kunniakas menneisyys. Yhdistyksen perusti 13 aktiivia jotka saivat vuosien varrella valtavasti aikaiseksi. Kokoontumisia pidettiin sydän kesää lukuun ottamatta ainakin kerran kuussa. Kesäkuun alussa retkeiltiin sekä Suomessa että ulkomailla.

Yhdistys on julkaissut perinneruoka korttisarjan ja kaksi kirjaa: Herkkuja ruhtinattaren keittiöstä (1991) ja Maisemia ja makuelämyksiä Vuoksen varrelta (1996).

Voimanponnistus oli v. 1990 Valtionhotellissa järjestetty Kotitalousopettajien Liiton luentopäivät ja kevätliittokokous.


Yhteystiedot

puheenjohtaja


sihteeri


Uutiset ja tapahtumat

Valitettavasti mitään ei löytynyt.


Muistoja menneistä tapahtumista