Viiniä ja venyttelyä 5.5.2023 Allas Sea Poolilla

Tervetuloa venyttelemään kevään kireydet pois Allas Sea Pooliin (Wellness Studio, Allas Sea Pool) perjantaina 5.5. klo 17.00-18.15. Hinta yhdistyksen jäsenille 15 €  (normaali hinta 25 €).
Ilmoittautumiset Anna Elina Huoviolle (anna.huovio(at)edu.hel.fi) tai tekstiviestillä 0415033846 27.4. mennessä. Mukaan mahtuu 26, joten varaa paikkasi pian.

Vetreytä keho ja mieli 60 minuutin Yinjoogaan perustuvalla venyttelyllä. Tunti on rauhallinen, rentouttava, osallistujien tarpeita huomioiva; mikä on päivän tunne, missä tuntuu kireyttä?
Tunti on täydellinen rauhoittaja hektisen viikon pysäyttäjäksi ja viikonloppuun orientoiva oma hetki. Kevyttä liikettä ja rentoutusta rankaan ja nikamiin, saadaan veri kiertämään ja arjen kiireet unohtumaan. 

 
Tunnin jälkeen istahdetaan matoille vilttien alle viinistä nauttien. Hinta sisältää viinilasillisen tai alkoholittoman vaihtoehdon. Uintilippu erikseen ostettavissa paikan päältä Allas Shopista 13 € hintaan Viiniä & venyttelyä tunnin yhteydessä. HUOM! Uintilippu on käytettävä tunnin yhteydessä.