Lilleteillä 100. tapaaminen

Kuopion yhdistyksen eläkeläisten ryhmä Lilletit kokoontui yhteiselle lounaalle ravintola Frans & Sophieen16. helmikuuta 2023. Lounas oli Lillettien 100. tapaaminen, johon osallistui kahdeksan jäsentä. Juhlahetki olisi voinut olla jo aikaisemmin, mutta korona-aika rajoitti kokoontumisia.

Lokakuun 9. päivä 2008 Saara Kilpeläinen, Kaisa Kolehmainen, Venla Alatalo, Sirkka Kinnunen (1928-2017), Raija-Liisa Tinkala (1934-2016) ja Leena Kirkinen kokoontuivat ensimmäisen kerran Korttelimuseoon juttelemaan päiväkahvien merkeissä. Keskustelu oli vilkasta ja virkistävää, joten he päättivät jatkaa tapaamisia kerran kuukaudessa. Seuraavien tapaamisten ajankohdaksi päätettiin kuukauden toinen tiistai. Kahvipaikka on vaihdellut, mutta keväästä 2017 alkaen olemme kokoontuneet Ramin konditoriassa Puijonkadulla.

Vuonna 2022 ryhmässä oli 16 jäsentä, joille Leena Kirkinen lähetti kutsun muutamaa päivää aikaisemmin. Kokouksessa sovitaan seuraava päivämäärä.

Leenalla on pieni muistikirja, johon hän on kirjoittanut jokaisen kokoontumisen osanottajat, ajankohdan ja puheenaiheet.

Vuosien aikana olemme keskustelleet ajankohtaisista asioista kuten uusista opetussuunnitelmista, mobiililaitteista ja hyödyllisistä apeista, blogeista, TV-ohjelmista ja muodista. Olemme myös juhlineet pyöreitä vuosia täyttäneitä.

Oman kotikaupunkimme asiat olemme laittaneet kuntoon monta kertaa. Jos onnistut saamaan Loton miljoonavoiton, meiltä saat parhaat vinkit siitä, miten rahat käytetään kuopiolaisten parhaaksi.